Συγκρίνετε τις τιμές και επιλέξτε την οικονομικότερη λύση στο ηλεκτρικό ρεύμα

 

Στην αναζήτηση ασφάλειας οι εταιρείες insurancemarket.gr και www.cosmoteinsurance.gr σας προσφέρουν τη δυνατότητα της σύγκρισης τιμών και καλύψεων μέσα από ένα μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών προϊόντων.

Το insurancemarket.gr είναι η μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών από την Νο1 εταιρεία online διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και αναπτύχθηκε το 2011 από την moneymarket Α.Ε, με όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος του έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση και επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων.

Το insurancemarket.gr είναι το πρώτο πραγματικό online marketplace όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και στο οποίο ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισής του 100% online!

Ο καταναλωτής μπορεί πλέον να κάνει εύκολα και γρήγορα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσει χρόνο και χρήμα, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων μας.

Στο www.cosmoteinsurance.gr, οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τιμές και καλύψεις μέσα από μεγάλο εύρος ασφαλιστικών εταιριών, να επιλέξουν και να αγοράσουν το εξατομικευμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους (οχήματος, κατοικίας, σκάφους αναψυχής και διαγνωστικών εξετάσεων). Ειδικότερα, απολαμβάνουν προσωποποιημένες προτάσεις και καθοδήγηση ώστε να επιλέξουν το ασφαλιστικό προϊόν που καλύπτει καλύτερα την δική τους ανάγκη.